25 Ocak 2011 Salı

World Kitchen Music ile Merhaba:)

O kadar çok şarkı varki zihinimin derinliklerinde, birçoğunun yazılma hikayeleri ile birlikte, bunları arşiv haline getirmek ve zaman içinde unutmamak için kendime WORLD KİTCHEN'ı kurmaya karar verdim!!
Burada her çeşit 50'ler, 60'lar,70'ler,80'ler,90'lar ve günümüz parçalarına, coverlara yer vermekle birlikte, soundtracklere ve yerli yabancı yerel müziklere de kolaylıkla ulaşabileceğiz ve google search'te boğulmak zorunda kalmayacağız:)

Çok fazla söze gerek yok o zaman ve açılışı yapalım!!!!!

İlki Avustralyalı soul-jazz style pop şarkıcısı SIA'dan gelsin. ARİA Music Awards'ta  (Avusturalya'nın müzik ödül töreni) Best Video ödülünü kendisine kazandıran ve klibi kadar soundu ile de insanı yerinden kımıldatan şarkısı Clap Your Hands.



Böyle yağmurlu, soğuk kış günlerinde Sia'nın sesindeki enerjiye ihtiyacımız oluyor kimi zaman. Ama kimi zamanda aradığımız belki de işten, koşuşturmacadan eve vardığımızda,bizi yalnız bırakacak, ruhumuzu okşayacak, dinlendirecek kadife bir ses... İşte böyle zamanlarda dinlenebilecek gruplardan biri, 90'ların ortasında Tim Booth'un hüzünlü sesinin eşlik ettiği BOOTH and THE BAD ANGEL...




Yıl 1981...Disco müziğin güzel seslerinden Yvonne Wilkins, The Melody Plays ile müzik ve hatıraları birleştirmiş, melodinin hiç eksilmemesini dilemiştir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder